» misslyckande fotografering

Som rubriken lyder så hade jag nog min största misslyckade fotografering idag. 
 
Det började med att jag fick ett sug att gå ut och fota självporträtt i den fina solnedgången som var
Men för att kunna fota självporträtt så måste jag ju ha ett stativ, vilket jag inte har. Så tog den bästa lösningen och tog en barstol som jag har, rätt tung och stor, men.. 
 
Sen greppade jag tag i kameran och begav mig ut, och tänkte först att jag kan ju gå bakom tågstationen och fota, men näe, där tog jag mig inte över, stod ett 70000 mils långt tåg där. Så sket i det och tog plan B och gick till Vännäs bad och camping platsen. 
 
Men när jag väl kom dit så var det något himmla fotbolls lag som bestämt sig för att spela fotboll precis bredvid själva platsen, kl 8 på kvällen, så gick runt lite och letade en annan plats. Men då gick jag som vanligt vilse.
 
Men när jag väl hittade en plats så hade jag redan hunnit frusit ihjäl och att stå och fota självporträtt med en röd näsa, darrande kropp, snor som rinner och ögon som rinner för det blåste storm, hår som flyger i ansiktet så ser man allt annat än vacker ut..och som pricken över i:et så hade solnedgången försvunnit.
 
Så sket i det hela efter 2 kort och gick hem.. och ja, jag kände mig jätte dum som gick runt halva vännäs och bar runt på en stol..haha menmen, nu ligger jag hemma i min varma soffa och ska försöka få mig nån sömn. Adios 
 
Gammal bild från 2012, fotad med mobil kamera.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo