» eu

Hola, har egentligen ingenting intressant att skriva.. 
 
Kan berätta att moder var snäll och kom hit idag och hjälpte mig måla kök och badrumstaken idag! så har lagom kramp i armen nu.. men skönt att få det gjort iallafall! 
sen for vi på affären där jag köpte bland annat detta.. 
 
Efter moder hade åkt så upptäckte jag en konstig sak jag skrivit på almenackan.. har ringat in och skrivit " EU. "  på den 13:e .. men ingen aning vad det betyder eller varför jag skrivit de.. det är ingen som fyller år, inget möte jag ska till, inte något jobb, så börjar bli tokig på varför jag skrivit det där och vad det är jag tydligen ska komma ihåg. Men lär väll upptäcka den 14:e om någon skriver eller ringer åt mig och frågar vart jag var, eller.. något.. 
 
förresten..! har nog inte skrivit det här, men ska skaffa en till kisse unge! Så lurvbollen jag har nu får en liten vän att busa med på dagarna, ska hämta henne om 2 veckor! har tyvär ingen bild på henne här på datorn, men den är ljus grå/vit/ljus brun/långhårig.. typ.. men ni fick säkert en perfekt bild i skallen hur hon ser ut nu!
 
Har egentligen ingenting mer att skriva, och har inte tagit några nya intressanta bilder heller, men kan bjuda på en gammal bild än så länge! 
 
 
Bild jag tog på Maria för.. 2.. år sen..? Fotad med en analog systemkamera, så denna bild är alltså framkallad så har bara fotat den framkallade bilden med min vanliga systemkamera.. hoppas ni förstod det där.. Men hur som helst, denna tog jag då vi gick en foto kurs i 2an på gymnasiet. Vi hade ingenting speciellt vi skulle fota utan utanför kursen så kände jag bara för att gå och fota Maria i en annorlunda vinkel, så beordrade henne att sätta sig ner på gungan, titta ner lite snett i marken, medans jag satte mig bakom en annan gunga bredvid henne, och fotade. La även fokusen på ett annorlunda sätt, just för att få en mer "deprimerande/djup" känsla i bilden, än om jag bara hade satte mig framför maria, lagt hon i fokus och fotat. 
 
Utan ville framhäva kedjorna på gungan, och sen att man ser en suddig bild av en flicka som gungar i bakgrunden.. 
Låter kanske helt kocko men, ärsch!
 
 
Kom föresten på att jag nog visst har en bild på datorn på kisseungen, dock är detta en gammal bild på henne.. om det nu är hon.. och inte en av hennes systrar/bröder, som ser likadan ut.. men ett humm om hur den ser ut om inte annat! 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo