» Lycksele djurpark, och födelsedagsfirande!

Helu, min systeryster tyckte inte min uppdatering här var på topp, förstår änn en gång inte vad dom menar med det.. hehe..
 

Men nu när jag lix bara kommer sitta hemma om dagarna så ska jag verkligen försöka ta tag i det här med bloggandet och fixa fram en video om hur jag fotade vattendropparna,
 
Men nu först av allt så tänkte jag dra lite snabbt så här halv 2 på natten, vad jag gjort i helgen! 
Firade dels min moder som fyllde år i fredags, bakade bland annat tårta och såg en komedi film och gav presenter. Dagen efter så överraskade vi henne med att åka till Lycksele djurpark, 'hela' familjen hade smidit en plan att få henne att tro att vi skulle åka till en badplats bara, så mamma gjorde sig redo för att åka till en badplats, sedan när vi satte oss i bilarna och började köra så började mamma undra varför vi körde så konstig väg till badplatsen.. och började mer och mer bli fundersam, sen listade hon ut att vi iallfall var påväg mot lycksele. Men inte att vi skulle på djurparken, tills vi väl.. kom fram dit såklart. Men glad och överraskad blev hon iallfall, och vi hade en kanon dag på djurparken, fick mata björn ungar som var allt för söta! 
 
Detta är dock även bara mobilbilder, lägger upp en 'bildbomb' från systemkameran imorgon.
 

 
vem kan säga nej till såna ögon..?
 
 
 
Ps: Hade även nyligen lösenordsskyddat denna blogg, pga den tydligen börjat läka ut till jag vet inte vilka, så tänkte att jag lägger lösenord på den så jag vet vilka som läser den och vilka som ser mina bilder etc. Men blev rätt mycket krångel, då jag själv inte ens kommer ihåg vad jag har för lösenord då jag har minne som en guldfisk. Så tog bort det, får se om jag her tillbaka det någon gång sen. 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo