» Hipp Hipp Hurra

Här var det en flitig uppdatering ser jag! 
Inte..?
 

Vad har hänt i helgen då.. legat i soffan, slappat, sovit och.. juste.. DET VAR JU MIN FÖDELSEDAG I FREDAGS! så har egentligen inte alls slappat eller sovit, tvärt om så har jag inte fått någon sömn alls i helgen. 
 
Vet inte ens vart eller hur jag ska börja berätta allt som hänt. Men som sagt så fyllde jag ju 20 år i fredags, och vaknade kl 8 på morgonen av att det bankade på dörren, tänkte först att det var jehovas vittnen.. Men näe, det var mina kära vänner som överaskade mig och kom 6 timmar tidigare än vad jag var beredd på! Blev riktigt överaskad och glad, men så det var ju bara att försöka vakna till och fixa sig. 
 
Sedan så sa dom att vi skulle ut en sväng, så vi gick runt i Vännäs och hade en mini picnic för att sedan efter x-antal timmar bege oss hem till lägenheten igen. Där jag överaskades ännu en gång av att hela lägenheten var pyntad i ballonger och serpentiner och min familj! 
Fick otroligt fina presenter och en riktigt häftig tårta, ska försöka fota och slänga upp bidler på presenterna sedan. 
 
 
 
 
Men efter att ha blåst ut ljus, ätit tårta och öppnat paket så fick jag plötsligt en ögonbindel på mig, och en av mina vänner fick leda mig ner för alla trapper och in i en bil. Hade ingen aning om vart vi var påväg men kan meddela att med ögonbindel så blir man lättare åksjuk.. 
 

När vi äntligen var framme så fick jag ta av mig ögonbindeln och det visade sig att dom tagit med mig till en jättefin uteplats liten bit från vännäs, där det dukades upp med massa mera gotta! Men inte nog med det, mina kära föräldrar hade även planerat in massa lekar som skulle göra där, dels en där man ska snurra runt runt en pinne några varv, sedan stanna och försöka kasta pil och träffa en piltavla. Kan säga att många inklusive jag ramlade och missade tavlan med flera meter..
 

Men det var otroligt roligt och väldigt lyckad födelsedag, den bästa hitills! Så tack till min underbaraste familj och vänner för att ni gjorde allt det här ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo